Volg hier het maakproces van de documentaire 'Blinde liefde'

woensdag 22 september 2010

Kijk op talent - talentenjacht

Agusto de Pina

Rose Gatdula

Florian & Tara

Jasmijn Peuling

Alle deelnemers op het podium, in spanning over de uitslag...


Gisterenavond traden Florian Beijers en Jasmijn Peuling op tijdens de halve finale van de landelijke muzikale talentenjacht 'Kijk op talent' in Grave en ik was erbij!
In totaal gaan er acht deelnemers van 'Kijk op talent' door naar de finale op 14 oktober 2010. Vorige week tijdens de halve finale in Maarssen hebben al vier mensen een plekje in deze finale veroverd en gisterenavond werd er gestreden om de overgebleven vier plekken.

En dit leverde een mooie show op daar in het knusse theater Palazzo. Saxofoon, viool, piano en zang, jong en oud, zuiver en soms niet zo..

In totaal waren er 8 deelnemers die allen graag willen optreden tijdens de finale en tevens Jubileumconcert van Bartiméus Sonneheerdt, gepresenteerd door Bert van Leeuwen. Dan wordt duidelijk wie zich de winnaar van 'Kijk op Talent' mag noemen. De winnaar wordt ingeschreven bij het artiestenbureau 'All the way music'.

Ondanks haar goede optreden met Cry me out van Pixie Lott besloot de jury jammergenoeg Jasmijn niet te selecteren voor de finale. Florian zong een vrij onbekend nummer van the hush sound, en onbekende nummers kunnen nogal een risico vormen als ik Henk Jan S. van Idols moet geloven, maar hier had Florian geen boodschap aan en betoverde de zaal met zijn versie van the lighthouse.

Op naar de finale!